Ügyfélszolgálat

Szállítási információk

A megrendelés elküldésével, és annak az Maxliner Hungary Kft. által történő visszaigazolásával a 45/2014. Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Maxliner Hungary Kft. (4921 Tivadar, Petőfi u. 55.) mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között az alábbiakban leírt feltételekkel.

Megrendelés

A megrendelés a vevő részéről fizetési kötelezettséggel jár.

Szállítás

A szállítás futárszolgálattal történik. A kézbesítés 100%-osan biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A megrendelt árut Magyarország egész területén 3 munkanapon belül házhoz szállítja önnek a futárszolgálat.  Sürgős esetben , illetve 30 kg alatti küldemények esetében a szállítási határidő egy  munkanap. Az online rendelések feldolgozása folyamatos, a déli 12 óráig beérkezett megrendeléseket az nap feladjuk.

A futárszolgálat 08:00 - 16:00 óra között szállít, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot adjon meg.

Ha Ön rendeléskor utánvétes fizetést választott, a számla ellenértékét az áru átvételekor, a kézbesítőnek kell kifizetnie. A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.

Nagy értékű küldemények esetében kérjük, válasszon előre utalásos fizetési módot, mert a készpénz kezelése biztonsági okból  a futárnál korlátozott.

A termékképekről

Az oldalainkon található képek a gyártótól és saját forrásból származnak, és nem minden esetben egyeznek meg tökéletesen a forgalomba került termék képével.