Maxliner Hungary - A pickup specialista

      A PICKUP SPECIALISTA

Maxliner Hungary - A pickup specialista

0

Maxliner Hungary - A pickup specialista
Maxliner Hungary - A pickup specialista

Kedvezményezett neve: MAXLINER HUNGARY Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság


Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01468


Projekt címe: „A Maxliner Hungary Kft. kapacitásbővítő beruházásának megvalósítása Mátészalkán”


Fejlesztés tárgya, célja:


A gyártó/átalakító csarnok megépítésével és a csúcstechnológiájú eszközök beszerzésével megvalósul a kapacitásnövelés, a jelenlegi alvállalkozói kör fokozatos leépítése és a külföldi gyártókkal való versenyhátrány leküzdése is, mint elsődleges vállalkozói célok.


Szerződött támogatás összege: 138.934.394 Ft.


Projekt tartalmának részletes bemutatása:


A projekt keretében egy bruttó 507,07 m2-es új gépjármű gyártó/átalakító csarnok épül meg, melyben helyet kap egy karosszéria/lakatos műhely is, mellyel jelenleg nem rendelkezik a Kft. Továbbá beszerzésre kerülnek a gépjármű átalakításhoz/gyártáshoz és a karosszéria/lakatos munkafolyamatokhoz szükséges speciális, csúcstechnológiájú gépek, illetve informatikai és telekommunikációs eszközök is. A projekt része egy 30 órás online informatikai képzés és egy 300 órás stratégiai tanácsadás, melynek eredményeként a vállalkozás középtávú fejlesztési lehetőségei kerülnek meghatározásra. A kapacitások bővítésével a Kft. képes lesz flották egyidejű átalakítására, melyre vonatkozóan az elmúlt egy évben megnövekedett a megrendelői igény. A beruházás lehetővé teszi a piaci igényekhez alkalmazkodó gyártási volumen megteremtését és a változó piaci igényekre.


A projektzárás időpontja: 2021. december 31.

Alpha

Carryboy

EGR

Maxliner

Sigma

Road Ranger

Ironman4x4

Misutonida

Tessera4x4

Rólunk

Dokumentumtár

Outlet

Á.SZ.F

Szállítási feltételek

Adatkezelési tájékoztató

A webshop oldalain található képek, illetve leírások folyamatos fejlesztés alatt állnak. Ebből kifolyólag előfordulhat, hogy eltérő időben másképp jelennek meg. A képen szereplő autók, illetve termékek megjelenése nagyban függ a böngészésre használt eszköz kijelzőjének megjelenési beállításaitól, továbbá az adott gyártó által rendelkezésünkre bocsájtott képektől és azok minőségétől. A honlapon szereplő árak és képek, továbbá a termékek előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát a gyártók és a Maxliner Hungary Kft is fenntartja! Az eltérésekért a Maxliner Hungary Kft. nem vállal felelősséget, viszont a legjob tudása és lehetőségei szerint kezeli azt. További információ ügyfélszolgálatunkon! Minden jog fenntartva!

Oldalunkon a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.