Maxliner Hungary - A pickup specialista

      A PICKUP SPECIALISTA

Maxliner Hungary - A pickup specialista

0

Maxliner Hungary - A pickup specialista

Csak hetek kérdése és visszatér a Mazda az új pick up-al

Maxliner Hungary - A pickup specialista

Kilenc év után újul meg a Mazda BT-50 nevű pickup, amely már nem a Ford Ranger, hanem az új Isuzu D-Max testvérmodellje.


Maxliner Hungary - A pickup specialista

Ahhoz képest, hogy az Isuzu D-Max az alapja, az új Mazda BT-50 egyenesen harmonikus jelenségnek látszik, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy a Mazda nem csak az orrkialakítást rajzolta át, de az első és a hátsó kerekek feletti idomot is.


A rokonság így nem olyan feltűnő. Bár a kabin teljesen azonos a két modellen, és a műszaki tartalomban sincs érdemi eltérés, a Mazda a márkára jellemző egyen-orral ránézésre jobban emlékeztet a többi Mazda modellre, mint az Isuzu pickupjára.


Az új BT-50-est egyelőre az Isuzu 3 literes, 190 lóerős dízelmotorjával mutatták be Ausztráliában, de Európába várhatóan a D-Max másik, 1,9 literes, 150 lóerős négyhengeresével érkezik majd. Természetesen a Mazdából is lesz hátsó- és négykerék-hajtású kivitel, és hatfokozatú kézi, illetve automata váltóval gyárják majd. 


Teljesen új karosszériát készítettek az Isuzu D-Max alvázára a Mazda formatervezői, az új BT-50-es igazodik a márka személyautóihoz, elölről akár a CX-5-össel is össze lehet keverni a Kodo arculatot magán viselő haszonjárművet – persze a pickup sokkal nagyobb méretű. Első körben egyébként csak a csúcsmodellt leplezték le, amely a legtöbb csillogást, az esztergált felületű könnyűfém felniket kapja, később ismerhetjük majd meg az igazi munkaautókat.


Nemcsak kívül, de belül is teljesen egyedi a Mazda BT-50-es megjelenése, és az első sajtófotón barna bőrrel borított, puha műanyagból készített belső teret látunk, ami a duplafülkés, 3,0 literes turbódízellel (190 LE/450 Nm) szerelt luxusváltozat sajátja lesz, a váltó hatfokozatú kézi kapcsolású vagy automatikus lehet. Piactól függően az Isuzu 1,9 literes turbódízelével (150 LE/350 Nm) is választható lesz majd az új Mazda BT-50-es, amelynek európai forgalmazásáról egyelőre nincs szó.


Ahogy a többi hasonszőrű pickup, úgy az összkerékhajtású Mazda BT-50 is 3,5 tonna tömegű fékezett utánfutót húzhat, a terhelhetősége pedig 1 tonna.


Maxliner Hungary - A pickup specialista
Maxliner Hungary - A pickup specialista
Maxliner Hungary - A pickup specialista

A Mazda BT-50-ről készült hírblokk forrása a www.totalcar.hu

Alpha

Carryboy

EGR

Maxliner

Sigma

Road Ranger

Ironman4x4

Misutonida

Tessera4x4

Rólunk

Dokumentumtár

Outlet

Á.SZ.F

Szállítási feltételek

Adatkezelési tájékoztató

Az oldalainkon található képek, illetve leírások állandó fejlesztés alatt állnak. Így előfordulhat, hogy eltérő időben másképp jelennek meg. A képen szereplő autók, illetve termékek megjelenése nagyban függ a böngészésre használt eszköz kijelzőjének megjelenési beállításaitól, továbbá a gyártó által rendelkezésünkre bocsájtott képektől és azok minőségétől. A honlapon szereplő árak és képek, továbbá a termékek előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát a gyártók és a Maxliner Hungary Kft is fenntartja! Az eltérésekért a Maxliner Hungary Kft. nem vállal felelősséget, viszont a legjob tudása és lehetőségei szerint kezeli azt. További információ ügyfélszolgálatunkon! Minden jog fenntartva! 

Oldalunkon a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.