Maxliner Hungary - A pickup specialista

      A PICKUP SPECIALISTA

Maxliner Hungary - A pickup specialista

0

Maxliner Hungary - A pickup specialista

Csak hetek kérdése és visszatér a Mazda az új pick up-al

Maxliner Hungary - A pickup specialista

Kilenc év után újul meg a Mazda BT-50 nevű pickup, amely már nem a Ford Ranger, hanem az új Isuzu D-Max testvérmodellje.


Maxliner Hungary - A pickup specialista

Ahhoz képest, hogy az Isuzu D-Max az alapja, az új Mazda BT-50 egyenesen harmonikus jelenségnek látszik, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy a Mazda nem csak az orrkialakítást rajzolta át, de az első és a hátsó kerekek feletti idomot is.


A rokonság így nem olyan feltűnő. Bár a kabin teljesen azonos a két modellen, és a műszaki tartalomban sincs érdemi eltérés, a Mazda a márkára jellemző egyen-orral ránézésre jobban emlékeztet a többi Mazda modellre, mint az Isuzu pickupjára.


Az új BT-50-est egyelőre az Isuzu 3 literes, 190 lóerős dízelmotorjával mutatták be Ausztráliában, de Európába várhatóan a D-Max másik, 1,9 literes, 150 lóerős négyhengeresével érkezik majd. Természetesen a Mazdából is lesz hátsó- és négykerék-hajtású kivitel, és hatfokozatú kézi, illetve automata váltóval gyárják majd. 


Teljesen új karosszériát készítettek az Isuzu D-Max alvázára a Mazda formatervezői, az új BT-50-es igazodik a márka személyautóihoz, elölről akár a CX-5-össel is össze lehet keverni a Kodo arculatot magán viselő haszonjárművet – persze a pickup sokkal nagyobb méretű. Első körben egyébként csak a csúcsmodellt leplezték le, amely a legtöbb csillogást, az esztergált felületű könnyűfém felniket kapja, később ismerhetjük majd meg az igazi munkaautókat.


Nemcsak kívül, de belül is teljesen egyedi a Mazda BT-50-es megjelenése, és az első sajtófotón barna bőrrel borított, puha műanyagból készített belső teret látunk, ami a duplafülkés, 3,0 literes turbódízellel (190 LE/450 Nm) szerelt luxusváltozat sajátja lesz, a váltó hatfokozatú kézi kapcsolású vagy automatikus lehet. Piactól függően az Isuzu 1,9 literes turbódízelével (150 LE/350 Nm) is választható lesz majd az új Mazda BT-50-es, amelynek európai forgalmazásáról egyelőre nincs szó.


Ahogy a többi hasonszőrű pickup, úgy az összkerékhajtású Mazda BT-50 is 3,5 tonna tömegű fékezett utánfutót húzhat, a terhelhetősége pedig 1 tonna.


Maxliner Hungary - A pickup specialista
Maxliner Hungary - A pickup specialista
Maxliner Hungary - A pickup specialista

A Mazda BT-50-ről készült hírblokk forrása a www.totalcar.hu

Alpha

Carryboy

EGR

Maxliner

Sigma

Road Ranger

Ironman4x4

Misutonida

Tessera4x4

Rólunk

Dokumentumtár

Outlet

Á.SZ.F

Szállítási feltételek

Adatkezelési tájékoztató

A webshop oldalain található képek, illetve leírások folyamatos fejlesztés alatt állnak. Ebből kifolyólag előfordulhat, hogy eltérő időben másképp jelennek meg. A képen szereplő autók, illetve termékek megjelenése nagyban függ a böngészésre használt eszköz kijelzőjének megjelenési beállításaitól, továbbá az adott gyártó által rendelkezésünkre bocsájtott képektől és azok minőségétől. A honlapon szereplő árak és képek, továbbá a termékek előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát a gyártók és a Maxliner Hungary Kft is fenntartja! Az eltérésekért a Maxliner Hungary Kft. nem vállal felelősséget, viszont a legjob tudása és lehetőségei szerint kezeli azt. További információ ügyfélszolgálatunkon! Minden jog fenntartva!

Oldalunkon a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.